Over KVW

De KinderVakantieWeek Hoofddorp is een week lang sport, spel, knutselen, gek doen en vooral heel veel gezelligheid aan het einde van de zomervakantie!

Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit Hoofddorp en omstreken zijn van harte welkom om de hele dag te doen waar ze zin in hebben. Van lekker lui tot juist actief? Van sportief tot creatief bezig zijn? Overal aan mee doen of alleen spelen? Het mag allemaal op KVW.

Zoals elk jaar zal ook dit jaar de KVW plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie van het basisonderwijs. Onder de actuele informatie vind je de exacte data voor de editie van dit jaar!

De hele week zijn de kinderen welkom om te komen spelen van ’s morgens tot laat in de middag! Ook verzorgen wij 1x in de week een avondprogramma.

Wij zijn te vinden bij Studio 5! (Waddenweg 3, 2134XL Hoofddorp). Een leuke locatie met veel mogelijkheden!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken, om er samen met ons, zoals ieder jaar, een fantastische week van te maken.

Houd deze website goed in de gaten, regelmatig zullen hier leuke en belangrijke nieuwtjes vermeld staan via de nieuwsflits. Ook zijn we te volgen op Facebook!

Graag tot ziens op de KVW!