Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

Ben jij 13 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te helpen de komende KVW een geweldig succes te maken? Of ben je de ouder van een bezoekend kind en heb je een dag (of meer) de tijd? Lijkt het je geweldig om het een paar honderd kinderen naar de zin te maken en samen met de andere vrijwilligers een prachtig feest te maken van de komende KVW?

Dan horen we graag van je, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers – jong en oud –  die enthousiast zijn om onze groep te versterken. Ook als je maar één of twee dagen kunt komen helpen, zijn we daar al heel blij mee.

We zorgen goed voor jou als vrijwilliger: we verzorgen elke dag een uitgebreide lunch, eventuele kinderen die nog te jong zijn voor de KVW kunnen in onze crèche en na afloop bedanken we je graag met een gezellig feest.

Enthousiast (geworden)?! Mail ons dan op het emailadres vrijwilligers@kvwhoofddorp.nl