Veelgestelde Vragen

About this project

Om deel te mogen nemen aan de KinderVakantieWeek dien je minimaal 6 jaar en maximaal 12 jaar oud te zijn. De geboortedatum is leidend en hier wordt niet van afgeweken. Onjuiste geboortedata doorgeven is niet toegestaan en het vervolgens betreden van het evenement geschiedt geheel op eigen risico. Onze verzekering biedt geen dekking aan deelnemers die niet aan de leeftijdscriteria voldoen.
Het doorgeven van juiste geboortedata is de verantwoordelijkheid van de betrokken ouders/verzorgers. Wij voeren geen identiteits- en leeftijdscontrole uit bij de toegangscontrole/kassa.

Waarom online je ticket kopen?
Online je ticket kopen heeft veel voordelen, de belangrijkste:
-je hoeft niet (zo lang) in de rij te staan voor de kassa!
-we hoeven je niet meer ter plekke te registreren, je doet dat in alle rust thuis, achter je computer.
-je krijgt korting op je weekkaart (5 euro !!!)
-je hoeft geen geld mee te nemen naar het evenement, als je vooraf ook je consumptiemuntjes koopt.

Wij willen iedereen vragen om de tickets echt vooraf te kopen! Dit scheelt jezelf wachttijd, en ons een heleboel werk, zodat we meer tijd over houden om ons bezig te houden met de kinderen op het terrein. En dat is uiteindelijk waar het om gaat nietwaar?

Hoe is het geregeld met de veiligheid van uw kind?
In onze vergunning staan richtlijnen waar wij aan moeten voldoen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Op het terrein lopen BHV-ers en EHBO-ers rond, mocht er een ongelukje gebeuren.

Mocht er onverhoopt/onverwacht toch nog iets anders voorvallen, hebben wij hiervoor verzekeringen afgesloten.

Al onze vrijwilligers hebben de Gedragscode getekend over hoe om te gaan met (minderjarige) deelnemers van ons evenement. Dit geldt ook voor hun houding jegens andere vrijwilligers van alle leeftijden. Daarnaast worden onze vrijwilligers regelmatig getoetst middels een zogenaamde Verklaring Omtrent Gedrag. Deze zaken zijn eveneens vastgelegd in onze vergunning.

Controle op aanwezigheid bij calamiteit
Middels ons inschrijfsysteem online zijn wij op de hoogte wie zich op het terrein behoort te bevinden. Als iemand het terrein betreedt, checken wij de deelnemer in en als de deelnemer weer vertrekt checken wij deze weer uit. Inchecken gebeurt in principe ALTIJD bij het betreden van het terrein.

Na 14:00 laten we geen deelnemers meer toe.

Iedereen wordt uitgecheckt bij het verlaten van het terrein! Zo hebben wij een sluitende administratie van wie er aanwezig is op het terrein. In geval van een calamiteit is dit van cruciaal belang. Let er dus op, als je het terrein verlaat, of als je je kind ophaalt, dat het kind wordt afgemeld!!!
Als je eenmaal bent uitgecheckt, kun je niet meer terug het terrein op!

Inchecken is heel eenvoudig als iemand zich vooraf heeft aangemeld door een ticket online te kopen. Wij scannen de ticket, of voeren het ticketnummer in, en de deelnemer mag doorlopen.
Als vooraf geen ticket is gekocht, zal de deelnemer eerst moeten worden geregistreerd. Dit kost helaas wat tijd. Daarom: schrijf je vooraf via onze ticketing website in!