Algemene informatie voor ouders en kinderen

About this project

Informatie voor ouders

Op deze plek vindt u alle belangrijke informatie over het bezoek van uw kind(eren) aan de KVW. Veel praktische vragen zullen hierdoor beantwoord worden.
Gebruik het menu aan de rechterkant om antwoord te krijgen op een specifieke vraag op de Veelgestelde Vragen pagina.
Heeft u na het lezen van alle informatie op deze pagina nog een onbeantwoorde vraag? Kijk op onze pagina Veelgestelde Vragen, en stuur ons een e-mail op info@kvwhoofddorp.nl als uw vraag dan nog onbeantwoord is gebleven.
Opmerkingen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Wat is de KVW?

KVW staat voor KinderVakantieWeek Hoofddorp. Dit jaar wordt alweer de 48ste week georganiseerd voor basisschool leerlingen van 6 tot en met 12 jaar.
Een week vol sport en spel, knutselen, geweldig avondprogramma, heerlijk spelen en nog veel meer. Met warm weer wordt er natuurlijk hier en daar ook water aan de activiteiten toegevoegd…
Er lopen in de week heel veel vrijwilligers rond die samen met de kinderen er een leuke en veilige tijd van maken.  Al met al een erg leuke week dus waar de kinderen zich zeker niet in zullen vervelen!

Voor welke leeftijd is de KVW?

Een kind dat wil deelnemen aan de KVW moet ten minste 6 jaar oud zijn en ten hoogste 12 jaar.
De vergunning voor dit evenement is aangevraagd voor kinderen van deze leeftijd en mogen hierdoor absoluut geen kinderen toelaten die nog geen 6 jaar oud zijn. Dit omdat ze dan buiten de verzekering vallen. Wij letten bij de toegangscontrole niet op de exacte leeftijd ten tijde van het evenement. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder/verzorger om de leeftijd te checken vóór deelname aan het evenement.
Ben je 13 jaar of ouder? Vind je het leuk om ons te helpen?
Geef je op als vrijwilliger!

Wanneer en waar?

KVW 2017 is dit jaar van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september. Iedere dag zijn we open van 09.30 uur tot 16.00 uur. Dit jaar hebben we, net als vorig jaar op woensdag een geweldig avondprogramma tot 20:00 uur.
Net als voorgaande jaren zitten we op de volgende locatie:
Studio 5
Waddenweg 3
2134 XL Hoofddorp

Elke dag beginnen we om 9:30 en is het om 16:00 weer afgelopen (behalve woensdag). Wij verwachten dat kinderen dan ook echt het terrein afgaan zodat we kunnen opruimen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw kind uiterlijk om 16:00 op te halen.
Op woensdag zal er een geweldig avondprogramma plaatsvinden tot 20:00 uur (let op, hier zijn extra kosten aan verbonden.)
Omdat de kinderen de hele dag op de KVW kunnen blijven, is het verstandig ze een lunchpakketje mee te geven of kiest u om tegen een kleine vergoeding bij ons een lunchpakketje af te nemen.

Lunchpakket

Ook dit jaar biedt de KinderVakantieWeek weer lunchpakketjes aan de kinderen aan. Het lunchpakket bestaat uit 3 broodjes/bolletjes en wat drinken.
Voor € 2,- kan uw kind een lunch-munt kopen en bij inlevering rond het middaguur ontvangt hij/zij dan een lunchpakket. Wij zullen via de geluidsinstallatie omroepen als de lunch klaar staat.
Lunchmunten zijn te koop bij de kassa, of via de online voorverkoop.

Date:  september 3, 2013
Client:  Company ABC