Belangrijke informatie

Wij bieden tickets via ons online verkoopkanaal aan.

Wij vragen u vriendelijk, LEES EERST alstublieft de informatie op deze pagina.

De ticketshop bevindt zich onderaan deze pagina, of te vinden via deze link:
Tickets (opent in nieuw venster)

Let op: voor consumptiemunten en lunchmunten en betalen aan de kassa, zie de pagina toegangsprijzen.

Ons ticketsysteem en vrijwilligers
Wees er van overtuigd dat wij ons uiterste best doen om het voor iedereen zo prettig, soepel en makkelijk mogelijk te maken. Als dat niet helemaal lukt, vragen we uw begrip. Vergeet alstublieft niet dat wij allemaal vrijwilligers zijn, en dit allemaal doen omdat we het leuk vinden voor de kinderen.

Ten tijde van het evenement is uw kind minimaal 6 jaar, of maximaal 12 jaar. Wordt uw kind op woensdag 6 jaar oud, kan uw kind pas op woensdag mee doen met de KVW. Wordt uw kind op vrijdag 13 jaar, kan uw kind tot en met donderdag meedoen met de KVW. Dat is niet om vervelend te doen, maar onze vergunning en de verzekering gaat ingewikkeld doen als uw kind in die situatie bij een calamiteit betrokken raakt. U bent zélf verantwoordelijk voor het naleven van deze regels. Uw kind toch naar de KVW sturen, terwijl het te jong of te oud is, geschiedt op eigen risico!

Tickets voor meerdere kinderen tegelijk

Het ticketsysteem biedt dit jaar de mogelijkheid om voor meerdere kinderen tegelijk tickets te bestellen. Let alstublieft goed op welke naam er op welk ticket komt te staan. Wij hebben deze gegevens nodig in geval van calamiteit. Als de gegevens onjuist blijken levert dit mogelijk vervelende situaties op. Let dus goed op dat de gegevens die u ons verstrekt, juist zijn en goed op de ticket staan afgedrukt. Als dit niet goed gaat, laat het ons dan (liefst vooraf via de digitale contactmogelijkheden) en anders bij de kassa weten!

Let op! Stappenplan om tickets te bestellen
Om een ticket te bestellen klikt u op het plaatje van uw gewenste ticket
Hier vult u vervolgens de gegevens van uw kind in met uw telefoonnummer!
Klik op in winkelmand (U heeft op dit moment 1 ticket op naam van 1 kind in uw winkelwagen)

Heeft u meerdere kinderen dan herhaalt u bovenstaande stappen!
Uiteindelijk kunt u dan afrekenen door op Winkelmand bekijken te klikken!

U krijgt hierdoor een overzicht van alle bestelde kaarten (De kinderen hun namen zijn niet zichtbaar)
Vervolgens na betaling en controle door het systeem voor ontvangst van uw betaling ontvangt u automatisch de tickets per e-mail
Deze tickets staan wel op naam! Controleer deze dus goed! Print deze goed uit en neem deze mee!
*Heeft u een kortingscode ontvangen? Vul deze dan in voor u op betalen klikt!

Avondkaart kopen?

Voor onze avond activiteit dient er een losse ticket te worden aangeschaft €2,50 incl. frietje!
Dit gaat op dezelfde manier zoals hier boven staat beschreven.
Zorg er echter voor dat de tickets worden ingescand bij binnenkomst ook als uw kind overdag komt spelen moet deze al gescand worden!

Gegevens invullen van uw kind

Wij hebben vanwege onze vergunning een aantal gegevens nodig van uw kind(eren). Het systeem is zo gebouwd dat de gegevens die u opgeeft, worden gekoppeld aan de QRcode van het ticket. De meeste gegevens zijn verplicht. Zonder die gegevens kunt u de koop van het ticket niet afronden.
Denk eraan dat wij de volledige naam van uw kind nodig hebben (voornaam en achternaam), uw telefoonnummer. Vult u dit zorgvuldig in. Wij kunnen de gegevens bij de kassa niet controleren. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist verstrekken van deze gegevens.

Avondprogramma
Let op! Het avondprogramma kan alleen dit jaar met een losse ticket worden aangeschaft en waar dit expliciet op staat vermeld! Staat het er niet op? Dan zit het er niet bij in! In de prijs van een avondticket zit avondeten inbegrepen.

Consumptiemunten en lunch
In het aankoopproces kunt u consumptiemunten en lunch tot heden niet bestellen voor uw kind. Deze dienen bij onze kassa afgerekend te worden Het meenemen van eigen consumpties is toegestaan en limonade en water wordt gedurende de dag gratis verstrekt. Met de consumptiemunten kan o.a. slushpuppy, ijs en chips worden gekocht.

Toeslagen
Ons ticketsysteem kost geld en is misschien niet het meest flexibel. Omdat wij slechts 1 week per jaar actief zijn en slechts beperkt gesubsidieerd worden, kunnen wij ons geen duur op maat gemaakt systeem veroorloven.
Het systeem is daardoor niet volmaakt en er zijn wat kosten verbonden aan het verwerken van de transacties. Wij vragen om uw begrip. Omdat wij zo min mogelijk contant geld op het terrein willen en mogen hebben, moedigen wij daarom aan dat u de tickets vooraf via internet bestelt.

Ticketfraude voorkomen
Wij zijn als Stichting en als KinderVakantieWeek nieuw met het verschijnsel van online ticketing, maar we zijn wel bekend met het verschijnsel fraude bij internettickets. Wij hebben alle maatregelen genomen die binnen ons bereik liggen om fraude zoveel mogelijk tegen te gaan, o.a. door een betrouwbare partner uit te zoeken die een groot deel van deze zorg wegneemt. Houdt u er rekening mee dat wij u bij de toegang tot het evenement eventueel kunnen vragen naar een bewijs van identiteit van de deelnemer, en dat wij controleren op eventueel dubbel gebruik van een QRcode (bijvoorbeeld een twee keer geprinte dagkaart). Wij verplichten onszelf bij (verdenking van) fraude direct melding te maken bij de Politie. Wij vragen u vriendelijk: wees zorgvuldig in wat u print en aan uw kind meegeeft. Zo voorkomen we samen onprettige situaties.

Na het scannen van het ticket en het vaststellen van de toestemming tot toegang tot het evenement, krijgt de deelnemer (uw kind) een bandje.
Na het scannen wordt de ticket ingenomen en vernietigd, dit om (per ongeluk) dubbel gebruik te voorkomen.